Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sisteme de automatizare a cladirilor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Automatizarea clădirilor asigură confortul şi controlul facil al locaţiei, reducând totodată costurile de mentenanţa aferente.

Investiţia în automatizarea unei clădiri este justificată prin economiile realizate de gestionarea controlată a costurilor de confort şi întreţinere a clădirii, reduse în medie cu până la 30%.

Automatizarea permite coordonarea dintr-o singură locaţie a tutror parametrilor unei clădiri, indiferent de distanţa faţă de punctul de comandă, precum şi crearea unor scenarii de interdependenţă între aceşti parametri.

Într-o clădire, sistemul de încălzire, sistemul de aer condiţionat, centralele de tratare a aerului, chillerele, sistemul de iluminare, sistemul de protecţie împotriva incendiilor (centralele de detecţie şi instalaţia de sprinklere), precum şi sistemele de securitate şi de control al accesului influenţează consmul de energie.

De aceea, trebuie să funcţioneze împreună, pentru a garanta niveluri optime de confort şi economii. Sistemul de automatizare îndeplineşte această funcţie şi creează dependentă între toate funcţiunile clădiri, asigurând interoperabilitate, economie şi confort.

Sistemul de automatizare poate fi adaptat in functie de tipul cladirii dumneavoastra, de tipul de activitate desfasurata in aceasta si de buget.
Din Gura in Gura
Alte Produse